Anđela Vitman iz Pančeva dupla prvakinja države u badmintonu

PANČEVO – Anđela Vitman iz Pančeva postala je dupla državna prvakinja na Prvenstvu Srbije u badmintonu, sa Sanjom Perić iz Pančeva u dublu i sa Mihajlom Tomićem u miksu.

Članica Badminton kluba Beograd, Anđela Vitman, je titulu prvaka Srbije ostvarila u ženskim parovima sa Sanjom Perić (BK Beograd), pobedom nad Marijom Sudimac i Sarom Lončar (BK Zmajevi), te u mešovitim parovima sa Mihajlom Tomićem gde su u finalu nadigrali Dragoslava Petrovića i Mariju Sudimac (BK Zmajevi).

Dupla titula čini Anđelu Vitman najuspešnijom takmičarkom u ženskoj kategoriji.

 

Mihajlo Tomić i Anđela Vitman

 

„Nastupom na Prvenstvu Srbije za seniore sam veoma zadovoljna, jer sam sve ciljeve postavljene pred početak takmičenja ispunila. U miksu sam treću godinu za redom osvojila zlato sa Mihajlom, a Sanja i ja smo trijumfovale u ženskom dublu, zbog čega sam veoma ponosna. Motivisana ovim rezultatom nastavljam dalje pripreme za predstojeća evropska prvenstva koje me očekuju, seniorsko u Madridu i juniorsko Beogradu gde ćemo imati priliku da ugostimo najbolje juniore sa Starog kontinenta“, kazala je Anđela Vitman.

29. Prvenstvo Srbije za seniore u badmintonu održano je minulog vikenda u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji.
Kompletan izveštaj možete pročitati na sajtu Badminton saveza Srbije.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.