Ana Mihaljica može ponovo da viđa decu

NOVI SAD – Centar za socijalni rad Novog Sada saopštio je da je ostvarena saradnja sa Anjom Mihaljicom iz Novog Sada čije je troje dece, od tri, šest i 10 godina, smešteno u Sigurnu dečiju kuću.

– Obaveštavamo vas da je dana 19. marta ostvarena saradnja sa majkom Anom Mihaljicom, reuspostavljen je kontakt majke i maloletne dece i dogovoreni su dalji koraci u postupanju, a sve u najboljem interesu dece – saopštio je Centar za socijalni rad Novog Sada.

Podsetimo, deca Ane Mihaljice su odvedena u smeštaj CSR 16. novembra 2023. nakon požara u stanu njenog oca M. M. u Novom Sadu. Postoji informacija da je u tom stanu požar izbijao do sada tri-četiri puta. Na društvenim mrežama se pojavio i navodni snimak stana u kome su živela oduzeta deca, prepun smeća nagomilanog do plafona. Mihaljica je tvrdila da su deca tamo samo povremeno boraviila.

Ovaj slučaj je postao jedna od centralnih tema oko koje se javnost podelila. Dok su jedni zdušno branili majku i tražili da joj deca budu vraćena, drugi su tvrdili da je Centar za socijalni rad reagovao na vreme i sačuvao decu od života u nemogućim uslovima.

Centar je u petak, 15. marta, najavio sastanak sa majkom 22. marta, medutim, izgleda da je do viđanja i sporazuma došlo ranije nego što je očekivano.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.