Aleksandar Vučić: Ne postoji zamena za SNS

BEOGRAD –  Vučić je u večerašnjem gostovanju komentarisao i osnovanje Narodnog pokreta za državu i povlačenje sa mesta predsednika stranke SNS.

“Ne postoji zamena za SNS, za mene je to najbolja politička organizacija, to je moja druga kuća, 15 godina sam u SNS, ali nisam predsednik, što je potpuno normalno”.

On je dodao da je SNS obnovio škole, puteve, pruge, podigao bolnice, da imamo stabilne javne finasije, da promeni lice Srbije.

“Biću u Narodnom pokretu član inicijalnog odbora, želim da pokret dobije širinu pristojnih i normalnih ljudi koji su u stanju da se dogovaraju, a ne da prete, da ne navijaju za Kurtija samo zato što su protiv Vučića. Zato mislim da je taj pokret idealan za novu energiju, nove pobede. Ovi me neće pobediti na izborima jer su samo hteli da me sruše, da upadnu u Skupštinu, u RTS… Ali kad vas narod neće jer nemate politiku ni sadržaj, onda je to nešto drugačije. Iz politike ću otići sam, kada donesem to odluku”, rekao je predsednik.

Vučić je dodao da će učestvovati na sledećim izborima, a posle…

“Morate da znate kada vam je vreme, kad vam je kraj, i sami odete. Ali ovi pobediti neće“, rekao je on.

Potvrdio je prethodno izgovoreno da će iz politike otići kad on bude smatrao da treba i  dodao da će pre nego što ode pomoći prijateljima da pobede u još jednom izbornom krugu.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: