logo transparend vojvodina uzivo

Aleksandar Odžić ne prestaje da vređa, a sada hoće i da zabranjuje političke skupove – Miting NAPREDNJAKA nazvao ludilom! (VIDEO)

Aleksandar Odžić lider Pokreta Autonomija ne prestaje da šokira novosadsku javnost. Kao i do sada, meta su mu bili članovi i simpatizeri Srpske napredne stranke koji su se danas u velikom broju okupili u Novom Sadu na predizbornom mitingu svoje stranke.

Odžić koji promoviše separatističke ideje i vidi Novi Sad kao glavni grad države Vojvodine, u vožnji kroz Novi Sad u videu koji možete da pogledate u nastavku teksta, predizborni skup jedne političke opcije vidi kao ludilo i mitingaški turizam.

Takođe, Aleksandar Odžić konstatuje da “Vojvođana“ sigurno nema na mitingu novosadskih Naprednjaka, jer kako konstatuje zna se šta pravi autonomaši rade nedeljom u podne.

Ono što je paradoksalno jeste da Odžić na kraju svog obraćanja želi miran i kulturan Novi Sad, ali u isto vreme bi da zabranjuje okupljanje svakog ko drugačije misli.

Podsećamo, Pokret Autonomija će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima  koji se održavaju 2. juna u Novom Sadu, na listi pod rednim brojem 7.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.