Aleksa Rakonjac osvojio srebrnu medalju u konkurenciji juniora puškom

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

PANČEVO – Aleksa Rakonjac, član Streljačke družine Pančevo 1813, osvojio je srebrnu medalju u konkurenciji juniora puškom, na 7. Međunarodnom memorijalu Ištvan Poljanac, koji je održan proteklog vikenda, na strelištu Vojne akademije u Beogradu.

Streljačka druđina Pančevo 1813 nastupila je sa četiri takmičara, a Rakonjac je srebrnu medalju osvojio sa rezultatom od 622.6, čime je stekao kategorizaciju sportiste nacionalnog ranga.

Istim rezultatom je nastupio na četvrtoj poziciji u konkurenciji seniora. Posle finala, morao je da se zadovolji tim četvrtim mestom. Za medalju mu je nedostajalo 0.9 kruga.

Nastupili su i mladi pištoljaši, koji su u konkurenciji juniora osvojili sledeće pozicije: Marko Ninković je sa 540 krugova deseti, Velimir Ninković je sa 534 dvanaesti, a petnaesti je Stefan Kešišjan sa 528 krugova.

Narednog vikenda juniori i seniori Streljačke družine 1813 iz Pančeva putuju u Novi Sad, na prvo kolo Kupa SS Srbije, a pioniri, kadeti, i mlađi juniori nastupiće na prvom kolu Lige Vojvodine u Pančevu.

Tagovi:

Pročitajte još: