Albanci vređali Srbiju, prekinuli meč i napravili haos u Tirani – Hoće li im UEFA i ovog puta progledati kroz prste? (VIDEO)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Jezive scene na nacionalnom stadionu u meču protiv Poljske

Albanski huligani napravili su potpuni haos na utakmici protiv Poljske. Ne samo da su napali malobrojne gostujuće navijače, nego su izazvali prekid, ubacivali predmete u teren, palili baklje i vređali Srbiju…

To su sve prekršaji koje UEFA žestoko kažnjava, pa ćemo videti da li će se sada držati svojih pravila i zakona.

Najveći incident počeo je kada je Poljska dala gol u 77. minutu. Navijači na stadionu u Tirani počeli su posle toga da gađaju goste čime god su imali kod sebe, letele su flaše, upaljači, čaše…

Sudija je odmah prekinuo meč i naredio igračima da se povuku u svlačionicu dok se situacija ne smiri.

To je trajalo desetak minuta, a onda je meč nastavljen.

Osim toga, na stadionu su bile istaknute brojne nacionalističke parole, a jedna od njih glasila je “FCK SRB”, što je skraćeno na engleskom za “j**i Srbiju”.

To, naravno, nije bilo sve. U Albaniju je došlo desetak poljskih navijača, koji su bili napadnuti pre meča, što je potrajalo neko vreme dok se policija nije pojavila.

Poljska je inače pobedila 1:0 i sada, kolo pre kraja ima dva boda više od Albanije, čime je praktično eliminisala rivala iz konkurencije za plasman na Mundijal u Katar. Poljaci u poslednjem kolu igraju protiv Andore, a Albanci protiv Engleske.

Tagovi:

Pročitajte još: