Aktivista SNS napadnut u Mladenovcu, đilasovci fizički nasrnuli na njega, a onda psovali predsednika Srbije i njegovu porodicu

SRBIJA – Kako saznajemo, sinoć u večernjim časovima u Mladenovcu je napadnut aktivista Srpske napredne stranke i to dok je vršio svoje stranačke aktivnosti.

Reč je o aktivisti SNS Nikoli Stojanoviću, koji je napadnut od strane Đilasovih fašističkih falangi, koji su ga verbalno a zatim i fizički napali uz vređanje članova SNS, predsednika Aleksandra Vučića i njegove porodice.

Kako se navodi iz SNS Mladenovac, ovaj incident je mogao da ima nesagledive i fatalne posledice, a potvrđuje mržnju i netrpeljivost Đilasovih pulena prema članovima stranke koja je na vlasti.

SNS Madenovac je najoštrije osudio napad na aktivistu Nikolu Stojanovića i naveo u svom saopštenju da neće dozvoliti da Mladenovac bude žarište za političke neprijatelje, i da neće odustati od borbe za sigurno i demokratsko društvo u kojem svaki građanin ima pravo na mišljenje i slobodu. Kao i da je angažovanost SNS-a u zaštiti mira, slobode i pravde neopoziva.

Podsetimo, od početka marta na meti đilasovaca koji podržavaju listu „Nasiljem protiv Srbije“ našli su se aktivisti i aktivistkinje Srpske napredne stranke.

Nikola Ristić, plaćenik Dojče Velea prethodno je psihički terorisao i proganjao aktivistkinju SNS na Banovom brdu. I to samo zato što je radila svoj posao koji rade svi politički aktivisti za svoje stranke u čitavoj Evropi.

Foto:PrtSc

On je maltretirao ženu koja je obilazila članove svoje stranke i sigurne glasove SNS. Obilaženje sopstvenog članstva i glasača je potpuno legitimno u svakoj normalnoj zemlji, a Ristić je bahato dao sebi za pravo da je ometa u tome, vređa, uznemirava.

Uticaj opozicionih tajkunskih medija i njihovih NVO postao je sve opasniji, a to dovoljno govori i podatak da se nakon napada na Banovom brdu, dogodio napad u strogom centru Beograda.

Tada su Đilasove pristalice fizički napale ženu na Terazijama samo zato što je imala ranac Srpske napredne stranke na leđima.

Foto: 24sedam

Nakon napada, ona je prevezena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar kako bi se konstatovale povrede.

Dva dana kasnije, napadnuta je aktivistkinja SNS na Zvezdari.

Ona je sa koleginicomobilazila čalnove stranke, što ima pravo, a onda ih je čovek srednjih godina napao.

Uz salvu uvreda i direktnih pretnji, na silu je oteo službenu dokumentaciju iz ruku aktivistkinje.

Nedugo zatim, istog dana na Zvezdari još jedna gospođa, takođe uz snimanje telefonom, ponižavala je, vređala, provocirala i pratila dvoje aktivista.

Uticaj opozicionih medija i njihovih NVO je sve opasniji jer „svakodnevno prenose i popularizuju poruke vezane za nasilno rušenje legitimnih državnih struktura, prizivanjem i pozivanjem na linč Aleksandra Vučića, propagiraju mržnju opozicionih stranaka koja je ekvivalentna nacističkoj ideologiji, stvarajući svojim gledaocima i pratiocima lažan osećaj superiornosti koji im daje za pravo da se late nasilja nad običnim narodom, nad svojim sunarodnicima.“

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.