Ako Lesor hoće da bude vođa navijača, neka se tim bavi posle karijere

Jakovljević nikako ne odobrava takvo ponašanje i navodi da Lesor nije poslušao reči fer pleja od svog trenera Željka Obradovića

Srpski košarkaški trener Dragan Jakovljević u studiju Arenasporta komentarisao je goruću temu nakon susreta Partizana i Crvene zvezde – nasrtaj Matijasa Lesora na Filipa Petruševa nakon poslednje sirene.

Crno-beli su u večitom derbiju slavili nakon velikog preokreta, a francuski centar je pesnicom udario Petruševa nakon što je meč već bio gotov.

Jakovljević nikako ne odobrava takvo ponašanje i navodi da Lesor nije poslušao reči fer pleja od svog trenera Željka Obradovića.

 

– Lesor je ovde došao u zemlju evropskih i svetskih prvaka, nije ovde da deli pravdu. Moraju da postoje neke instance u ovoj ligi. Videli smo zaletanje na kraju gde on udara mlađeg Petruševa koji je bezkonfliktan. Ako hoće da bude vođa navijača, kada završi sezonu ili karijeru, neka se bavi. Ako se poziva na fer plej, kao i Obradović koji non stop priča o fer pleju, mora prvo od svojih igrača da krene – kazao je Jakovljević.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: