logo transparend vojvodina uzivo

Akcija prikupljanja ambalažnog otpada PSS Sremska Mitrovica

SREMSKA MITROVICA –  Poljoprivredna stručna služba Sremska Mitrovica i ove godine sprovodi akciju prikupljanja ambalažnog otpada od sredstava za zaštitu bilja.
Foto: Grad Sremska Mitrovica

Akcija počinje u petak, 14. juna i trajaće do 21. juna. Кako je rekao Milan Milić, rukovodilac stručne i savetodavne službe PSS Sremska Mitrovica, rasporedi prikupljanja ambalažnog otpada istaknuti su u mesnim zajednicama, a u navedeno vreme u određenom danu radnici PSS-a će u centru sela prikupljati ambalažni otpad.

Foto: Grad Sremska Mitrovica

Pri predaji ambalažnog otpada, poljoprivredni proizvođači će dobiti potvrdu da su predali ambalažni otpad, kao i kese koje će koristiti tokom narednog perioda za prikupljanje ambalažnog otpada, koji će predati sledeće godine. U ponedeljak, 24. juna, ovlašćeni operater će odneti ambalažni otpad na dalji tretman, čime se zaokružuje ova akcija.
Poljoprivrednici koji nisu u mogućnosti da ambalažni otpad predaju u zakazano vreme, to mogu da učine od 17. do 21. juna u periodu od 08 do 12 časova u Mesnoj zajednici Кuzmin i u prostorijama Poljoprivredne stručne službe Sremska Mitrovica.

Foto: Grad Sremska Mitrovica

Za sve potrebne informacije na raspolaganju je broj telefona 064/85-89-639.

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.