logo transparend vojvodina uzivo

Aerodrom Nikola Tesla otvara novu šoping zonu (FOTO)

BEOGRAD – Aerodrom Nikola Tesla Beograd otvorio je novu veliku prolaznu Avolta Duti Free prodavnicu, najnoviju „prodavniceu budućnosti“, koja uključuje i nekoliko prodavnica hrane i pića.
Foto: exyuaviation

Welome Bar dočekuje putnike na ulazu sa širokim izborom pića i sladoleda i malim prostorom za sedenje, dok se kafe „mind. body. Soul“ gradi na konceptu shop-in-shop da nudi organske proizvode kao što su sveži sokovi i zdrave sirove torte sa namenskim malim prostorom za sedenje.

Foto: exyuaviation

Rakia Bar nudi veliki izbor rakije velikom baru i prostoru za sedenje, koji je dopunjen menijem hrane. Pored Apple shop-in-shop koncepta, Avolta je uvela dva dodatna koncepta shop-in-shop kao deo bescarinske zone.

Foto: exyuaviation

Ovo uključuje koncept koji zadovoljava rastuću potražnju za proizvodima fokusiranim na zdravlje, dobrobit i održivost, kao i Haute Parfumerie, koji podiže iskustvo otkrivanja mirisa. Novi duti free se nalazi odmah iza zone za bezbednosnu proveru. U narednom periodu planirano je otvaranje dodatnih novih prodavnica, uključujući dve namenske dečje prodavnice, „Sajam slatkiša” i „Sajam igračaka”, uz specijalizovanu suvenirnicu „Beogradska pijaca”.

Foto: exyuaviation

 

Foto: exyuaviation

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.