A u Zagrebu muk: Hrvatska reporterka razočarana fijaskom protesta đilasovaca (VIDEO)

Hrvatskoj, kao i njenim zapadnim mentorima, odgovara slaba Srbija i zato toliko žele dolazak đilasovaca na vlast.

Nakon što je opozicija u Srbiji odbila da prizna izborni poraz i činjenicu da ih narod ne želi, odlučili su da protestima i nasilnim putem pokušaju da dođu na vlast.

Međutim, nakon brutlanog nasilja koje je usledilo od strane liste „Srbija protiv nasilja“ tajkuna Dragana Đilasa kada su napadani policajci i Skupština grada, izgleda da su im i protesti propali za čim žale Hrvati!

Naime, hrvatski mediji danima uživaju zbog nasilja đilasovaca po Beogradu, pa se tako opet javila reporterka RTL-a koja prati aktivnosti „Srbije protiv nasilja“ ali je vidno razočarana saopštila:

– Javili bi se sa protesta koji je i večeras krenuo ispred zgrade Republičke izborne komisije ali okupilo se malo ljudi i trajao je poprilično kratko – rekla je novinarka.

 


Da je bratstvo hrvatskih medija i srpskih opozicionara čvrsto kao stena, to je već opštepoznata činjenica. Hrvatska je zemlja koja vodi konstantnu antisrpsku politiku, pa nije ni čudo što podržava srpsku opoziciju i rušenje Aleksandra Vučića. Razlog je očigledan, a to je što je predsednik Srbije lider pod kojim je naša zemlja višestruko ojačala poslednjih godina.

Hrvatskoj, kao i njenim zapadnim mentorima, odgovara slaba Srbija i zato toliko žele dolazak đilasovaca na vlast.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.