A ovaj trik za najhrskavije hrskave mlade krompiriće 100% niste znali

Tek što je počela sezona mladih krompiriića, a nama je već žao što će se vrlo brzo i završiti.

Zato neka ovo bude sezona najhrskavijih hrskavig mladih krompirića. Štos je u tome što se peku u rerni a sve što vam je potrebno da bi bili savršeno sočni i hrskavi jeste – belance.

Imnče je priprema krompirića krajnje jednostavna – krompir se opere, naseče, začini i isprži na ulju ili pak peče u rerni, ali nije uvek sigurno da iz rerne neće izaći ili poluživ ili kašast krompir bez boje.

Zato postoji jednostavan trik koji koriste i vrhunski kuvari i uz koji će vam pečeni krompir baš uvek ispasti savršeno hrskav, bilo da pečete mladi krompir u kori ili krompir klasično narezan na četvrtine.

Dakle, tajna je u snegu od belanceta.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.