logo transparend vojvodina uzivo

Stanje na putevima i graničnim prelazima (15.08.2024.)

Stanje na putu
SRBIJA – Savetujemo da svi učesnici u saobraćaju, zbog svoje bezbednosti i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju, poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, navode u AMSS.

• Petlja Beograd, ka Šidu 15.08.2024. godine, od 9 do 13 časova- radovi na montaži putokaznih tabli na portalu: za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

• Petlja Novi Banovci – petlja Beograd, ka Beogradu 15.08.2024 godine do 14 časova – radovi na košenju razdelnog pojasa u pokretu, uz zauzimanje preticajne saobraćajne trake u dužini do 300 metara, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

• Petlja Bubanj Potok – petlja Lasta, ka Beogradu 15.08.2024 godine do 14 časova- radovi na redovnom održavanju; za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka u dužini minimum 500 metara, dok će se saobraćaj odvijati voznom i krajnjom desnom saobraćajnom trakom.

• Auto-put E-75, petlja Orlovača – petlja Ostružnica, ka Beogradu 15.08.2024 godine do 14 časova – radovi na košenju razdelnog pojasa u pokretu, uz zauzimanje preticajne saobraćajne trake u dužini do 300 metara, dok će se saobraćaj odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

• Petlja Beograd – Radio Far (Autokomerc), sa petljom Aerodrom ( rampe: izliv iz Beograda i uliv ka Šidu/N.Sadu i zajednički dvosmerni kolovoz do uliva iz Šida/N.Sada i dalje leva strana/polovina kolovoza ka aerodromu), km.1+700,00 km.2+681,00, ka Šidu Od 20.08.2024. od 8 časova do 27.08.2024. godine, do 12 časova- radovi na rehabilitaciji vozne i zaustavne trake:

Režim saobraćaja:
*smer: Šid/N.Sad/Čačak – Beograd: saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom trakom. Za saobraćaj se zatvara preticajna traka, namenjena je kretanju vozila iz suprotnog smera (Beograd-Šid).
Alternativni putni pravac:
smer: Šid/N.Sad/Čačak – Aerodrom – normalno kretanje uz napomenu da se na izlivnoj rampi ka aerodromu povećava gužva u saobraćaju zbog preusmeravanja vozila iz pravca Beograd – Aerodrom.
*smer: Beograd – Šid/N.Sad/Čačak: saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom u smeru kretanja i preticajnom trakom suprotnog smera. Za saobraćaj se zatvaraju vozna i zaustavna traka sa pt.Aerodrom (izliv iz Beograda i uliv ka Šidu/N.Sadu/Čačku).
Alternativni putni pravac:
smer: Beograd – Aerodrom – korisnici koji idu ka aerodromu Nikola Tesla se usmeravaju ka pt.Beograd – nastaviti napred, ka pt.Beograd na prvo isključenje desno se isključiti, nastaviti napred i na drugo isključenje desno skrenuti, uspon. Po izlasku na Obilaznicu Beograda skrenuti odmah desno, spust, i ulivanjem na paralelnu rampu nastaviti pravo ka Beogradu-Aerodromu. Ostali učesnici normalno kretanje prema postavljenoj signalizaciji.
*smer: Aerodrom – Šid/N.Sad/Čačak – saobraćaj će se usmeravati ka Beogradu/pt.Ikarbus. Za saobraćaj će biti zatvorena direktna vozna traka sa pt.Aerodrom ka Šidu/N.Sadu/Čačku.
Alternativni putni pravac:
smer: Aerodrom – Šid/N.Sad/Čačak – saobraćaj će se usmeravati ka Beogradu/pt.Ikarbus. Od aerodroma prema postavljenoj signalizaciji se ide desno i pravo do pt.Ikarbus, nastavlja se strogo desno-desno-desno, povratak na autoput i dalje pravo.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije:
– na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta,
– na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
– na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta,
– na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta, a na izlazu 40 minuta,
– na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 15 minuta,
– na graničnom prelazu Gostun, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta,
– na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 45 minuta,
– na graničnom prelazu Gradina, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 50 minuta.
Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila.

 

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.