logo transparend vojvodina uzivo

Klima uređaji trenutno najpopularniji proizvodi za kupovinu – pogledajte njihove cene i dostupnost u Novom Sadu

NOVI SAD – Sa porastom temperatura i tropskim talasom koji ne jenjava, klima uređaji se ne gase. Kako u poslovnim prostorima, autima, stanovima, tako i u kućama. Iako jedni koriste klima uređaj u svojim domovima godinama unazad, drugi se tek sa ovim vrućinama odlučuju na taj korak, naravno uvek postoje i treći koji možda i nisu u mogućnosti da je instaliraju.

Kako god, svi koji su se u poslednja dva meseca odlučili na taj korak susreću se sa različitim cenama, velikom potražnjom i prodavnicama u kojima ih mogu pazariti.

Pogledajte najpopularnije prodavnice u kojima možete pazariti klimu i po kojim cenama:

1. „Dr Techno“

„Dr Techno“ je jedna od prodavnica koja je veoma zastupljena u gradu. Imate je na više adresa, od Bulevara Oslobođenja 79 do Bulevara Slobodana Jovanovića 4a, TC „Big“ i Narodnog fronta 21. Na stanju imate veliki broj klima, kako smo dobili informacije iz njihove prodavnice na Bulevaru Oslobođenja, trenutno ostalih na stanju, klima uređaja ima od 43.000 pa na više. U zavisnosti od vaših potreba ide i cena, ali i od preferirane marke koje ovde se prodaju, a to su „Tesla“, „Bosch“, „Venting“…

2. „Gigatron“

„Gigatron“ možete pronaći isto na više adresa, neke od njih su Bulevar Oslobođenja 46a, Bulevar Oslobođenja 146, Uspenska 1, Rumenačka 146, TC „Big“, TC „Promenada“… U svojoj ponudi uređaja, ovaj lanac prodavnica ima veliki izbor klima uređaja različitih proizvođača. Od popularne „Midea“, do „Vox-a“, „Vivax-a“, „Samsung-a“, „Hisense“,“Tesla“,“Daikin“. Zbog trenutne situacije i velike potrošnje, odlaskom u njihov objekat u TC „Promenada“ našla se svega jedna klima proizvođača „Tesla“ po ceni oko 43000. Na sajtu veliki broj klima pokazuje se u prodavnicama u Beogradu i drugim gradovima, porudžbina je dostupna i onlajn sa dostavom na vašu adresu.

3. „Tehnomanija“

Ovu prodavnicu pronaći ćete na sledećim adresama: Zmaj Jovina 35, Bulevar Vojvode Stepe 36, na uglu Partizanske i Industrijske ulice, Bulevar Patrijarha Pavla 6, TC „Promenada“… „Tehnomanija“ je još jedan popularan lanac prodavnica u kojima možete kupiti uređaje, a klima uređaji su jedni od njih. U ovoj prodavnici zastupljeni su sledeći brendovi „Midea“, „Beko“, „Vox“, „Gree“,“Vivax“… Prema sajtu ovog lanca prodavnica nešto skuplje klime su dostupne u prodavnicama u Novom Sadu, od 70000 pa naviše, a dok neke jeftinije klime su dostupne i mogu se poručiti isporukom na adresu.

Računajte da u Novom Sadu postoje i druge, manje prodavnice koje su specijalizovane za prodaju i montažu klima uređaja, čime se dobija još veća ponuda ovih uređaja.

Ako se odlučite na pazar, ne zaboravite i na ugradnju i montažu klime, što košta od 15.000 dinara pa na više.

Pročitajte još:

 

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.