logo transparend vojvodina uzivo

Kako održavate šiške leti? Evo par korisnih trikova

Visoke temperature i letnja vlaga mogu biti pravi izazov za održavanje frizure, posebno ako imate šiške. Šiške mogu dodati poseban šarm vašem izgledu, ali znojenje čela i toplota često otežavaju njihovo održavanje. Srećom, postoje praktični saveti i proizvodi koji će vam pomoći da vaše šiške ostanu savršeno stilizovane tokom celog dana, bez obzira na vremenske uslove.

Suvi šampon

Suvi šampon je neophodan alat za osvežavanje šiški u toku letnjih dana. On upija višak ulja sa korena kose, sprečavajući da šiške postanu masne i slepljene.

Da biste postigli najbolji efekat, podelite šiške na manje pramenove i naprskajte suvi šampon direktno na koren svakog pramena. Lagano umasirajte proizvod i pročešljajte šiške kako bi se šampon ravnomerno rasporedio. Na taj način, vaše šiške će zadržati volumen i svežinu tokom celog dana.

Sprej na bazi morske soli
Sprejevi na bazi morske soli su odlični za dodavanje teksture i volumena kosi. Ovi sprejevi ne samo da definišu šiške, već ih i štite od spoljašnjih uticaja.

Najbolje je naneti sprej na vlažnu kosu pre sušenja fenom, ali može se koristiti i na suvoj kosi za brzi osvežavajući efekat. Sprej će dati vašim šiškama prirodnu mat teksturu i pomoći im da zadrže oblik i u najtoplijim danima.

Papirići za matiranje lica

Papirići za matiranje lica su izuzetno korisni za kontrolu masnoće i znoja na čelu, što je posebno važno tokom leta. Ovi papirići brzo uklanjaju višak ulja sa kože, sprečavajući da se znoj prenese na šiške.

Uvek ih imajte u torbi kako biste mogli brzo da osvežite lice i šiške tokom dana. Pored toga, češalj sa širokim zupcima je odličan za brzo raščešljavanje šiški i održavanje urednog izgleda.

Održavanje šiški stilizovanim tokom leta može biti izazovno, ali uz prave proizvode i nekoliko jednostavnih trikova, vaše šiške mogu izgledati savršeno tokom celog dana. Suvi šampon, sprej na bazi morske soli i papirići za matiranje lica su vaši najbolji saveznici u borbi protiv letnjih vrućina i znojenja. Primenjujući ove savete, možete se bez brige prepustiti letnjim radostima, znajući da će vaše šiške ostati u savršenom stanju.

 

 

 

 

Pročitajte još:

Tagovi:

0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.