logo transparend vojvodina uzivo

810 metara novog asfalta u Poenkareovoj ulici u Veterniku, počele pripreme za popravku Bulevara vojvode Stepe na Novom naselju (FOTO)

NOVI SAD – Poenkareova ulica, jedna od najdužih ulica u Veterniku, dugačka 810 metara, u celosti se presvlači novim asfaltom. Asfaltiranje je počelo danas, nakon što su prethodnih dana izvedeni pripremni radovi, koji su obuhvatali struganje asfalta, popravku tampona i nivelisanje šahtova.

Radovi u Veterniku obuhvataju i ulicu Vuka Karadžića u kojoj je u toku popravka kolovoza asfaltom i ulicu Jovana Obrenovića koja se priprema za popravku kolovozne površine.

U Begeču se poravnava završni sloj asfalta u ulici Petra Drapšina, ulica Dositeja Obradovića se priprema za asfaltiranje, a u toku je i popravka tucanika na atarskom putu. U Kovilju se popravlja put Ada, Kovilj – Budisava, a nastavljeni su i radovi na uklanjanju divlje deponije.
Radi se i kod Spensa, gde se već dva dana na Bulevaru cara Lazara, kod novog parka, izvode radovi na dovođenju raskopane površine u tehnički ispravno stanje. Raskopane površine su dovedene u ispravno stanje i na spoju Bulevara cara Lazara i Sutjeske ulice, kao i u ulicama Jožefa Atile, Stanoja Glavaša i Partizanskoj. Pored toga, asfaltirana je ulica Savke Subotić, a na uglu Tihomira Ostojića i Subotičke ulice izvršena je popravka kolovoza. Na Novom naselju su počeli pripremni radovi za popravku kolovoza na Bulevaru vojvode Stepe.
Na raskrsnicama Dečanske i Temerinskog puta i Bulevara kralja Petra Prvog i Hajduk Veljkove, u toku su radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signaliazcije, a u Proleterskoj se postavlja nova plastika na usporivačima brzine.

Pročitajte još:

 Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.