logo transparend vojvodina uzivo

5 horoskopskih znakova koji ne znaju da štede: Rasipaju čak i na kupovinu stvari koje im ne trebaju

Nije štedljivi i troše i „šakom i kapom“

Ako govorimo o novcu, postoje dve grupe ljudi – oni koji ne štede i oni koji gledaju da svaki dinar uštede. Da li spadate u jednu ili drugu grupu, zavisi pomalo i od astrologije, a u nastavku se nalazi lista znakova koji baš i ne znaju da štede i prosto ne vole da čuvaju novac, pa ni za crne dane.

Strelac
Oni žive u trenutku, sada za sada i ne gledaju u budućnost, piše „Times of India“. Strelčevi gotovo nikad ne ulažu ni u materijalne stvari, pa zato i nemojte da očekujete da nose skupu odeću.

Vaga
Često pripadnici ovog horoskopskog znaka znaju i da „zaglave“ u kreditu jer neodgovorno kupuju i troše novac sa kartice. Smatraju se lenjim znakom kada su finansije u pitanju i ne štede nimalo.

Blizanci
Pošto je ovo društveni znak Zodijaka, Blizanci žele da ostave najbolji utisak pred svima. Ekstravagantni su u izlascima, a istina je da sebi mogu priuštiti najjeftiniju brzu hranu. Takođe, znaju da kupuju stvari koje im uopšte ne trebaju.

Ovan
Ovaj znak ne ume da kaže ne kada neko od njih traži pozajmicu, pa su jako široke ruke čak i ako oni jedva sastavljaju kraj sa krajem. Upravo ta pomoć ih može gurnuti u ambis i da na kraju bukvalno budu bez dinara i bez ušteđevine.

Škorpija
Škorpija može „propasti“ ukoliko se druži sa nekim ko ima skup osećaj za ukus. Mogu, recimo, biti sa osobom koja odlično zarađuje, a Škorpija neće dozvoliti da partner sam snosi troškove

 

 

 

 

 

 

 

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

0 Komentari
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.