Zvezdin Bukari odgovorio na kritike zbog “ronaldovske” proslave gola: “Preplavile su me emocije”

“Vaspitanje mi ne dozvoljava da se tako ophodim prema starijima, a kamoli prema jednom od mojih idola”, poruka je Bukarija čije su radovanje mnogi protumačili kao provokaciju i nepoštovanje prema legendi Portugalije

Zvezdin krilni napadač Osman Bukari postao je zvezda dana na Mundijalu u Kataru uprkos porazu Gane od Portugalije 3:2 u možda najuzbudljivijoj utakmici dosadašnjeg dela prvenstva. Brzonogi ofanzivac je skrenuo pažnju fudbalskog sveta na sebe ne toliko golom koliko proslavom u stilu svog jučerašnjeg rivala i jedne od najvećih zvezda fudbala ikada, Kristijana Ronalda. 

Karaktersitično je uzviknuo “siu” posle gola Bukari, i naskočio za kraj slavlja, sve po redu baš kao što to radi Ronaldo pa su ga na društvenim mrežama prozivali zbog “kopiranja”, neki i zbog provokacije u lice velikana.

Bukari je bio primoran da reaguje na ovakve kritike.

– Primetio sam da je moje slavlje danas generisalo razne komentare da sam pokazao nepoštovanje prema Ronaldu – oglasi se Bukari, pa prešao na stvar:

– To nije tačno. Bio sam preplavljen emocijama u tom trenutku jer sam postigao gol za moju zemlju na mom debiju na Svetskom prvenstvu i otud sam tako proslavio. Moje vaspitanje mi ne dozvoljava da se tako ponašam prema starijima a kamoli prema jednom od mojih idola. Hvala vam na podršci i fokusiramo se na našu sledeću utakmicu! – stavio je tačku na ovu temu Bukari.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: