Zorannah prozvala Breskvicu, pevačica joj odgovorila: “Ko si ti?!” (VIDEO)

Komentari na društvenim mrežama ni ovoga puta nisu izostali.

Influenserka Zorana Jovanović po svemu sudeći, nije fan Anđele Ignjatović Breskvice, te njeno ime ne može ni da čuje. Da među njma postoji animozitet, pokazala je kada je sa prijateljicom snimala takozvani lajv na TikToku, gde je otvoreno pokazala netrpeljivost prema njoj.

Naime, ona je sa drugaricom igrala igru “Koji ste lik iz Generacije Zed?”, produkcije, kojoj između ostalog pripada i Breskvica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BRESKVICA (@brrrreskvica)

Kada je njenoj drugarici pripao lik Anđele, Zoranah je skočila, a po svemu sudeći nije mogla da čuje ni njeno ime.

– Promeni mi Breskvicu kao Boga te molim – počela je ona i dodala:

– E ne, znači nećeš biti Breskvica – rekla je ona besno.

Ovaj snimak je došao i do pevačice, koja ga je objavila na svom Instagramu, pitajući se ko je uopšte Zoranah.

– Čekaj malo. Ko si ti? – čulo se u pozadini dok je išao Zoranin snimak.

Potom je, kako bi pokazala da joj je blogerka nebitna, objavila snimak svoje nove pesme i dodala:

– Ajmo na bitnije i lepše teme.

Interesantno je da je Breskvica tagovala Zoranu, a kada je to blogerka videla, pokušala je da se izvuče. Blogerkin, ali i pevačicin potez izazvao je brojne reakcije na društvenim mrežama.

“Šta Zorannah ima protiv Breskvice?”, “Kako ju je Breskvica lepo spustila. Bravo”, “Gotivim Zoranu staru, ali ovde sam tim Breskvica”, “Žalosno da je došlo do toga da Zoranu Jovanović (32) postavlja na mesto Breskvica od 20 godina. Mislili smo da možeš mnogo bolje od drame sa klincima Zoko”.

Podsetimo, Zorana Jovanović Zorannah bila je prisustvala je na minuloj dodeli nagrada “Music Awards Ceremony 2023”, a tom prilikom, dotakla se i nekih priča o svom životu.

Ona je priznala da ne voli da se njen privatni život raspreda u javnosti i medijima, pa se dotakla priče o aferi sa Nućijem.

– To za Nućija mi je smešno jer on je jako dobar dečko. Preduhovit je, Lav u horoskopu, ego ludilo (smeh). Ne znam zašto nas povezuju. Čovek je izvođač, svi ga kače na Instagramu. Nije skroz moj tip, ali šta znam. Oblačenje mi se ne sviđa (smeh) – rekla je ona, pa otkrila da li ima dečka:

– Kod mene uvek nešto postoji, ali o tome ne pričam. Meni raspoloženje zavisi od muškarca, ali ima i raznih drugih stvari koji me čine srećnom. U vezama se ponašam zavisno od horoskopskog znaka partnera. Ne verujem puno, ali verujem da su neke karakteristike deo znaka.

 

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: