Vuk Mob poručio Šaku Polumenti: Ne mogu da budem ljubomoran na pedofila

Njih dvojica su se javno svađali zbog novog navodnog snimka pevača.

Šako Polumenta opet je bio u centru skandala proteklih dana zbog izvesnog intimnog snimka koji je slao nepoznatoj devojci, a Vuk Mob iskoristio je priliku da baci akcenat na navodne neslavne poteze kolege.

Reper je isprozivao folkera javno, pa je na njegove opaske odgovorio Šako, poručujući mu da ga zaobiđe.

– Upoznao sam Šaka Polumentu, on generalno nije loš. Ono što nas šokira jeste da je internet postao minsko polje, najgora stvar na svetu, a on batica grebe i rukama i nogama da opet bude na stubu srama. Ne znam koji mu je đavo – ispričao je Vuk, a onda je stigao i Polumentin odgovor na Instagramu.

– E, moj bule, što će ti ovo, jadan ne bio? Već drugi put praviš reklamu i marketing na osnovu mog imena. Pusti, idi malo radi, sviraj, uzimaj pare, gostuj po svetu, mene malo zaobiđi. Svaki put kad treba da mi izađe nova pesma, svi udaraju po meni, pa i ti. Šta će ti to, nisi ni ti loš. Ovako malo da te pozdravim i mahnem jednom rukom. Opusti se malo, batice moj – poručio je Šako, koji je i sam govorio da je imao mnogo ljubavnica.

Ipak, ni tu nije bio kraj prepucavanju, samo što je Vuk Mob sada bio još oštriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sako Polumenta (@sakopolumenta)

– Čitao sam komentare na profilu kod Šakija o meni. Koliko su samo ljudi zli i puni mržnje, jezivo. To je internet nasilje, kako sam ljubomoran… Prva stvar je da sam ja daleko uspešniji. Druga stvar, ne mogu da budem ljubomoran na pedofila – istakao je reper, a onda dodao, povodom komentara da ne zna da peva, priznao:

– Nikad nisam ni rekao da znam da pevam – zaključio je on.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: