Vojaž jedva čeka da postane otac: Nema većeg dara u životu

Mihajlo Veruović Vojaž, ambiciozni reper svakodnevno oduševljava svoje pratioce na Instagramu, a jedna od njegovih poslednjih objava na pomenutoj socijalnoj platformi izazvala je veliku pažnju.

Iako dvadesetjednogodišnji treper posle raskida sa Anđelom Ignjatović Breskvicom još uvek nije pronašao srodnu dušu, on što pre želi da se ostvari u ulozi oca. Naime, pozirajući sa kacigom za motor na glavi on je napisao zanimljivu konstataciju.

– Jedva čekam da postanem otac j*bote – napisao je on i dodao:

– Ne postoji veći dar u životu.

Njegove reči zbunile su mnoge pratioce, s obzirom na to da je Vojaž istakao da je maksimalno posvećen karijeri, kao i da je emotivan život ostavio po strani.

Podsetimo, kako je 24sedam već pisao, Vojaž ima nameru da snima i film o svom životu. Iako ima samo 20 godina, u tom ostvarenju naći će se momenti iz njegovog detinjstva kada je sa porodicom morao da otputuje u Francusku.

S obzirom na to da je njegov otac Milan Veruović bio u obezbeđenju premijera Zorana Đinđića, te je bio ranjen tokom atentata na premijera 2003. godine, iz bezbednosnih razloga njihova porodica živela je u Parizu nekoiko godina. To je, kako je jednom rekao za naš portal, najteži deo u njegovom životu o kome još nije pričao, a sada je odlučio da prvi put o tome progovori kroz film.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: