Verenik Britni Spirs isklesan od glave do pete: Pokazao mišiće, a zamalo da stane uz čuvenu Keri Bredšo!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

 

Sem Ašgari, verenik Britni Spirs, poznat je po svom mišićavom telu, kojim se hvali na društvenim mrežama. Ranije nije izgledao ovako, ali je napornim radom došao do željenih rezultata, pa je sada postao čak i trener.

No, to nije jedino čime se bavi. Naime, on je i glumac, a u ovaj svet je ušao 2016. godine. Zato je svojom poslednjom objavom oduševio mnoge, kada je pokazao mišiće i našalio se da je spreman za treći deo filma “Magični Majk”.

No, to nije jedino zbog čega se u njemu priča. Ukoliko niste imali priliku da pogledate nastavak serije “Seks i grad”, a to želite da učinite, upozoravamo vas da slede spojleri.

“And just like that” iliti “I tek tako” nastavak je kultne serije u kojem sada pratimo Keri Bredšo bez svoje jače polovine i u 50-im godinama.

Ona je u jednoj epizodi imala zdravstvene probleme, zbog čega je morala da ide kod fizioterapeuta, a zamalo da njega glumi upravo Sem!

Ipak, tu ulogu je dobio Rajan Kuper, a Sem nije skrivao koliko mu je žao zbog toga.

– Svaka čast tipu koji ju je dobio! To je stvarno predobra uloga – napisao je on tada.

Sem je nastavio da se pojavljuje u manjim ulogama, a uskoro bi trebalo da se pojavi u filmu u kom glumi i Mel Gibson. Da li će mu baš ta uloga doneti glumčki posao koji toliko želi ostaje da se vidi.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: