Srpski predstavnik najavio velike promene za nastup u Liverpulu i otkrio da li je zadovoljan saradnjom sa RTS-om

“Evrovizija” se ove godine održava u Velikoj Britaniji, nakon što je odlučeno da je, zbog nebezbedne situacije u Ukrajini koja je 2022. pobedila na takmičenju, nemoguće organizovati festival u Kijevu.

Luke Black, predstavnik Srbije sa pesmom “Samo mi se spava”, po pobedi na “Pesmi za Evroviziju 2023” bio je na 13. poziciji na kladionicama najvećeg evropskog muzičkog takmičenja, dok sada zauzima 15. poziciju.

On je najavio promene u nastupu na “Evroviziji”, koja se održava u maju.

– Planiram potpuni “revamp” (preuređivanje). Zadržaću duh nastupa. Dobiće bolju grafiku, biće nova “generacija” tog nastupa. Jako sam prijatno iznenađen uslovima koje smo imali ove godine na RTS-u. Mi smo na domaće takmičenje otišli vam naših kapaciteta i napravili smo odličan posao, a sada će biti još bolji – rekao je on.

– Ja nisam imao preterano mnogo vremena da spremam ovaj nastup ovde, ali sada kada znam da idem u Liverpul, svaki dan ću da vežbam kao performer i da organizujem nastup i mislim da će biti na nivou. Imam beskonačnu podršku RTS-a u svim svojim idejama. To nije nešto što sam očekivao ali smo i na istoj talasnoj dužini i ja sam im zahvalan na svemu – dodao je za “Telegraf” Luke Black, odnosno Luka Ivanović.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: