Slavica Ćukteraš otkrila sa kojim kolegom se najviše svađala

Slavica Ćukteraš je bila u prvoj generaciji takmičara “Zvezda Granda”, a pored nje, ovaj šou je iz te postave proslavio Tanju Savić, Nemanju Nikolića, Stevana Anđelkovića, Darka Filipovića i Baneta Mojićevića.

Svi dobro znaju u kakvom su odnosu bile Slavica i Tanja, ali malo je onih koji znaju da se Ćukterašova, zapravo, najviše svađala sa Nemanjom Nikolićem.

Nemanja i ja smo se svađali kao kerovi. On i ja godinama nismo pričali. Imali smo duet, a nismo pričali. Bas smo bili… – rekla je pevačica u emisiji “Divan šou”, pa dodala:

– Mediji su pisali samo o mom kao neslaganju sa Tanjom, ali to nije bilo tačno. Sa Nemanjom sam baš bila u haos odnosima. Više nismo pričali nego sto jesmo.

Slavica je, inače, otkrila i da je prva generacija “Zvezde Granda” trebalo da ide na Beoviziju, ali da ih je iz cele priče izvukao Saša Popović, jer je saznao da će pobeda biti nameštena predstavniku iz Crne Gore.

Podsetimo, Tanja i Slavica su bile nerazdvojne, ali su odjednom prestale da pričaju. Mnogo se nagađalo o tome šta se desilo među njima, ali nijedna, do danas, nije htela o tome javno da govori.

U međuvremenu se njihov odnos poboljšao, pa je Slavica javno pružila Tanji podršku, kada je se borila da vrati svoju decu iz Australije, koju je njen bivši muž odveo bez njenog znanja.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: