Seka Aleksić o dugogodišnjem sukobu sa Karleušom: Pokazale smo da smo dame!

Seka Aleksić se ne osvrće na prošlost, a zbog jednog joj je posebno drago.

Poznato je da su pevačice Jelena Karleuša i Seka Aleksić godinama bile na ratnoj nozi, a sve do danas o njihovom odnosu se mnogo spekulisalo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Karleuša je nedavno održala konferenciju za medije, gde je progovorila o odnosu Sekom, a potom i pohvalila njen fizički izgled.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Seka je sada priznala da je zahvalna Jeleni na komentaru, te da joj je neizmerno drago što su sve ružno što se dogodilo između njih dve ostavile daleko iza sebe i pokazale kakve su dame.

– Drago mi je i hvala Jeleni što ima takvo mišljenje. Naročito mi je drago jer sve ono što je nekada bilo je daleko iza nas. Ona i ja smo pokazale da i te kako može da se bude dama i da može nekome da se kaže oprosti i izvini, samo je stvar u glavi. Meni je nebitno šta će ko da kaže, jer sve ono što sam ja njoj loše rekla, pa i ona meni, ostavila iza sebe i nastavila dalje – rekla je Seka Aleksić.

Podsetimo, Jelena Karleuša nedavno se našla u centru skandala, kada je sin pokojne Marine Tucaković odlučio da prekine saradnju sa njom i povuče sve tekstove koje je uradio za njen dugoiščekivani album ”Alfa”.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: