Saša Kovačević o utiscima sa svadbe Saške i Đorđa Đokovića, otkrio i kako peva Nole

Pevač je uputio najlepše komplimente srpskom asu.

Pevač Saša Kovačević pojavio se večeras na jednom prestoničkom događaju u pratnji svoje devojke Zorane Tasovac. Zagrljeni su ispozirali za medije, a potom je pevač otkrio kog bi žanra bio film o njegovom životu, ako bi se ikada snimao.

– Mnogo romantično, poludosadno, ja kada nemam puno posla, volim kod kuće da provodim vreme sa porodicom, nisam preterano interesantan – kazao je Kovačević.

Inače, Saša je bio jedan od pet pevača koji su zabavljali goste na svadbi Saške i Đorđa Đokovića u Crnoj Gori. Utisci su su kaže, fenomenalni, a iskoristio je priliku i da pohvali srpskog asa da dobro peva.

– Prelepo je bilo, kada bih pravio nešto u svojoj režiji bilo bi tako, intimno, najbliži su tada uz vas. Novak peva top, mnogi je bolji teniser, ali odlično peva – rekao je Saša za domaće medije.

Podsetimo, osim Saše, pevači na svadbenom slavlju Đokovića bili su: Sergej Ćetković, Željko Samardžić i Aleksandra Prijović, dok su drugog dana na plaži zvanice osim Saše, zabavljali i Milica Pavlović, ali i harmonikaš Aleksandar Sofronijević sa svojim orkestrom.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: