Sara Jo bez dlake na jeziku o Luk Bleku

Pevačica objašnjava kako posle Madone ništa, u stvari, nije toliko čudno i da „im je ona svima utrla put”.

Sara Jovanović pojavila se prethodne večeri na jednom prestoničkom događaju, pa se, između ostalog, dotakla i pobedničkog nastupa Luka Bleka na ovogodišnjoj „Pesmi za Evroviziju”. U jeku navoda o tome kako je njegova izvedba bila i satanistička, pevačica ističe kako ne misli tako.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luke Black (@lukeblackmusic)

Za nju, kolega je inovativan i veruje da će u Liverpulu na „Evrosongu” dati sve od sebe i predstaviti Srbiju na pravi način.

 – Verujem da će Luk Blek dati sve od sebe. Pratim njegov rad još odavno, neki naši počeci, muzički, su se dogodili istih godina. Bila sam na njegovim prvim promocijama, cenim što je svoj i što „fura” neki svoj fazon. Ispočetka je tako. To nije menjao. Ove godine sam imala nekoliko favorita, Džipsija, recimo, njegovu energiju i nastup – rekla je ona za domaće medije, pa se dotakla oprečnih komentara koji kolaju o Bleku.

Madona nam je utrla put!

– Nastup pobednički je, kažete, bio satanistički po mnogima? Ne… Znate kako, posle Madone ništa više ne može da bude toliko ekstravagantno, čudno, smatram da je zaista teško pomerati granice u tom smislu. Mislim da je Madona prva otvorila put svima nama. Luk Blek je inovativan – tvrdi Sara, koja će krajem oktobra ove godine proslaviti 30. rođendan i tome se posebno raduje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

– Za 30. rođendan koji mi je u oktobru bih volela jednu dobru žurku. Dosad su sve bile večere za rođendan, ali sada želim dobar „parti”, da se svi provedemo odlično – zaključila je u razgovoru ona.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: