Rita Ora se udala tajno: Mnogo sam zaljubljena, Taika je divan i duhovit

Iako je mlađa od partnera 16 godina, uz njega je naučila da voli.

Pevačica Rita Ora i producent i oskarovac Taika Vaitit obelodanili su svoju vezu na premijeri filma „The Suicide Squad” u Los Anđelesu, a potom se i tajno venčali, kako je ranije pisao „The Sun”.

Bilo je to intimno slavlje, a pevačica danas priznaje da je zaljubljena do ušiju u svog partnera.

Iako je mlađa 16 godina od svog partnera, ona kaže da je uz njega spoznala ljubav, a o svemu tome je otvoreno pričala u podkastu glumice Džejmi Vinston „Najveća noć ikada”.

– Zaljubljena sam. Baš sam zaljubljena, amin. Ali takođe volim ljubav. Uvek sam verovala u ljubav, uvek sam htela bajku i tako sam odrasla – rekla je Rita Ora, potvrdivši brak sa rediteljem.

– Moji roditelji su zajedno više od 30 godina, meni je uvek ljubav bila prva kao i pronalazak partnera i sve to, i jako sam srećna što sam ga našla. Donela sam tu odluku. Srećna sam zbog toga i volim Taiku. On je tako duhovit i divan – kazala je ona.

Podsetimo, pretpostavlja se da su Rita i Taika u ljubavi od aprila, jer su ih tada paparaco fotografi prvi put uslikali zajedno na plaži u Australiji. Pevačica je tada posetila Sidnej zbog snimanja jednog šou programa, a mediji su pisali kako se i uselila u njegov stan.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: