Rešićka je bila bucka od čak 88 kg! U lice joj rekli užasnu rečenicu! Istog trenutka je krenula na dijetu!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Pevačica Sandra Rešić pre “Zadruge” kuburila je s viškom kilograma jer nije mogla da živi bez slatkiša i gaziranih sokova, a danas izgleda znatno drugačije nego ranije.

Pre osam godina dogurala je čak do 88 kilograma i tada je prvi put rešila nešto da preduzme.

– Te 2013. godine bila sam najdeblja, imala sam čak 88 kilograma. Jedan čovek mi je rekao: „Da li je moguće da tako lepo pevaš, a da tako jezivo izgledaš?” Zbog te njegove rečenice odlučila sam da smršam. Izbacila sam hleb, sokove i sve vrste šećera. Jela sam jabuke, pila limunadu i radila vežbe sa trenerom. Urodilo je plodom, ali nisam bila potpuno zadovoljna – ispričala je Sandra pred ulazak u rijaliti.

– U rijalitiju sam poprilično smršala, ne znam koliko tačno, jer nisam imala vagu da se merim. Pred ulazak u “Zadrugu 5” imala sam 50 kilograma i nikad bolje nisam izgledala. Nastaviću da održavam ovu kilažu – priča Rešićeva, koja priznaje da ponekad ima krize i to zbog gaziranog pića.

– Baš sam bila navučena na gazirane napitke. Teško mi je i bez keksa i mleka. Volim sve što goji, ali verujte mi da je rijaliti najbolja dijeta. Tamo sam uvek gladna i nervozna, pa sam zato toliko drčna za stolom.

ŠTA JEDE SANDRA REŠIĆ

Doručak: Parče hleba i kuvano jaje

Ručak: Meso i salata, a može i samo salate bez mesa

Večera: kupus salata ili samo jabuka

Tagovi:

Pročitajte još: