Pukao joj film! Ana Nikolić se konačno oglasila zbog afere s oženjenim Dejanom, ima poruku za njegovu ženu: U zabludi je, s kim ja spavam je tajna

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Nakon što se oglasila Valentina Spajić, zakonita supruga Dejana Nikolića, navodnog dečka Ane Nikolić, oglasila se i sama pevačica.

Ona kaže da nikada do sada javno nije predstavljala svoje partnere, te da je stvarno u vezi sa Dejanom, na Instagram sigurno ne bi okačila njihovu zajedničku fotografiju.

– Već 18 godina sam na estradi i nikada se za sve te godine svoje partnere nisam predstavljala javnosti. Čak i kada sam se udala, trudila sam se da to uradim tajno, bez pompe, ne pozivajući novinare i fotografe na svoje venčanje. Nisam sa partnerima pozirala za naslovne strane uglednih časopisa, niti sam ikada svoju intimu javno delila i komentarisala. Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam posle toliko godina na estradi, poludela pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom? Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, delim fotografije sa ljudima sa kojima se družim bez posledica – napisala je Ana Nikolić, ne želeći da komentariše odnose supružnika.

Njegov privatan život i odnos sa suprugom ne želim da komentarišem. Odlučila sam da se oglasim isključivo zbog te žene jer je dovedena u zabludu da između mene i Dejan bilo šta postoji. Kao što nikada ranije nisam demantovala nagađanja o svom emotivnom životu, ne bih ni sada da sama nisam izazvala ovu lavinu jednom benignom fotografijom. Na teži način sam naučila da fotografije sa muškim prijateljima ne smem da delim”, odgovorila je Ana Nikolić i završila:

– Kao i do sada, ni u buduće svog momaka neću predstavljati javnosti, neću javnost puštati u svoj krevet niti ću pričati o emotivnom životu. Moraćete da se potrudite da saznate sa kim spavam i da li sam zaljubljena, jer ja svoj život nikada nisam davala na tacni. O emocijama sam pričala isključivo kroz svoje pesme, jer mislim da moja publika taj jezik najbolje razume

Tagovi:

Pročitajte još: