Prvi nastup Cece Ražnatović! Ovako je pevačica ušla u vrh estrade: Prava devojčica, smerno obučena (VIDEO)

Tada je pevala pesmu koja je danas jedan od najvećih hitova.

Ceca Ražnatović jedna je od najpopularnijih pevačica na našoj estradi, a njena karijera traje već više od tri decenije. Sa devet godina je prvi put imala dodir sa mikrofonom kada je zapevala na lokalnoj svadbi i oduševila goste peskom u glasu i već tada je bilo jasno da će napraviti karijeru.

Njen talenat je prvi primetio, Mirko Kodić, kompozitor i harmonikaš, pa je već sa 15 godina snimila album „Cvetak zanovetak“ 1988. godine. S ovom pesmom osvojila je i nagradu za najuspešnijeg debitanta na festivalu na Ilidži i krupnim koracima krenula u osvajanje estradog vrha.

Snimak njenog prvog javnog nastupa, a ujedno možda i presudnog za njenu dalju karijeru osvanuo je na društvenoj mreži Instagram. Tada je Ceca imala samo 15 godina, nosila je kratku kosu do ramena i imala je šiške, smerno obučena, kao prava devojčica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @estradni.arhiv

U svečanoj plavoj haljini sa cirkonima tada je pevala za okupljenu publiku, a ovaj nastup je bio njen ulazak u svet estrade.

Inače, Ceca iza sebe ima 35 godina karijere i veoma buran privatan život zbog čega je često dobijala ponude da snimi film o svim usponima i padovima koji su je zadesili, koje je odbijala, sve do sada.

Dokumentarna serija će se emitovati u 40 epizoda, a kamere su zabeležile brojne trenutke – od rada na novom albumu, preko priprema za koncert, porodične razgovore Cece i Lidije, odlazak u porodičnu kuću na Kipru, momente koje provodi sa unukom Željkom, brojne situacije u kojima će se naći Anastasija i Veljko.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: