Prevrtala očima, htela da propadne u zemlju: Gori Tviter zbog reakcije Sajci MC na Maju Nikolić

Sinoćna emisija “Amidži šou”, u kojoj su gosti bili pevačice Vesna Vukići Vendi, Maja Nikolić, Sajsi MC, Sanja Vučić, aktivista LGBT Predrag Azdejković, ostavila je gledaoce bez teksta, ali čini se i same goste.

Iako je vrhunac emisije bio sukob između pevačice Vesne Vukilić Vendi i aktiviste LGBT Predraga Azdejkovića zbog Parade ponosa, tokom koje je kontroverzna pevačica stavove branila rečima: “Parada je blud i razvrat. Sodoma i Gomora. Mi, kao zemlja Svetog Save, ne treba to da dopustimo jer to urušava naš moral”, sve je palo u drugi plan kada su na Tviteru isplivali segmenti iz emisije, a reakcije reperke Sajsi MC postale su viralne.

Sajsi MC, koja je ujedno bila i kuma ovogodišnjeg Prajda najpre je iznela svoj stav o paradi, ali nije mogla, a očigledno se nije ni trudila, da sakrije koliko joj je bilo neprijatno u emisiji, kako zbog stavova svojih koleginica, tako i zbog njihovih poteza.

– Ja sam za Prajd. Bitno je da se održi, bitno je zbog celog društva, a ne samo za LGBT populaciju. Svi bi trebalo da podržimo Prajd. To je manifestacija koja bi trebalo da bude slavlje, ali je u ovakvoj atmosferi postala protest – uključila se u raspravu reperka Sajsi MC, koja nije mogla da ostane imuna i na trenutak kada je Maja Nikolić zapevala pesmu “I will always love you”, zbog koje je svojevremeno bila predmet podsmeha.

Sajsi je, očigledno ne trudeći se da sakrije emocije, prevrtala očima dok je njena koleginica Maja Nikolić, iz “dubine duše”, pevala čuveni evergrin.

Ubrzo su reakcije reperke Sajci MC postale pravi hit na Tviteru, te mnogi dele video snimke iz emisije uz opise: “Obožavam Sajsi Mc”, “Njena reakcija je: Šta ja radim ovde, muka mi je, šta je bre ovo?!, šta me snađe?! Ne smaraš, kaži”…

Podsetimo, u emisiji ”Amidži šou”, voditelj Ognjen Amidžić ugostio je Maju Nikolić, Sajsi MC, Sanju Vučić, aktivistu LGBT Predraga Azdejkovića i Vesnu Vukelić Vendi.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: