PREOKRET TOKOM SUĐENJA Ermina tužila Mustafu, on je ‘pokopao’ dokazima, sudije donele ovu odluku

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Čim je Mustafa na sud doneo 62 priznanice u vidu dokaza, sve se preokrenulo.

Pevačica Emina Jahović iznenadila je jacvnost kada je otkrila da njen bivši suprug, turski pop pevač Mustafa Sandal, više od dve godine nije plaćao alimentaciju. Zbog toga ga je tužila, a on joj je uzvratio istom merom.

U obrazloženju je naveo da je ona bolje zarađivala od njega zahvaljujući kozmetičkom brendu, dok on nije bio u mogućnosti da se bavi svojim poslom zbog pandemije. No, ako je verovati poslednjim informacijama sa Bosfora, priča bi mogla da krene sasvim drugačijim tokom.

Iako je, u ovakvim slučajevima, turski sud obično na strani žene, postupak je zaustavljen. Sandal je u međuvremenu dostavio nadležnima izvode iz banke, a 62 priznanice pokazuju da je Jahovićevoj uplatio ukupno 968.000 turskih lira. Takođe, posle razvoda je bivšoj supruzi uplatio i 750.000 lira za najam vile u kvartu Čibuklu Vadi. Sud je prihvatio Mustafin prigovor i odložio slučaj. Naredno ročište zakazano je za 20. januar.

Emina je u tužbi navela da je „Mustafa preneo svoju nekretninu na majku godinu dana pre razvoda“. Međutim, u službenoj evidenciji nigde se ne pominje ime njegove majke Tulin Ileri, koja je, navode turski portali, prodala svoju kuću u Ulusu dok je par još bio u braku. U to vreme pričalo se da je na Eminin nagovor Mustafa potrošio milion i po dolara na renoviranje objekta i da se njenoj svekrvi to baš nije dopalo.

Tagovi:

Pročitajte još: