Pomirila se s Kardašijanovom, zvanično se razvela od čuvenog Pipena, dobila alimentaciju: Larsa opet živi kao kraljica!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

 

Larsa i Skoti Pipen, koji su zajedno dobili Skotija Džuniora (21), Prestona (20), Džastina (17) i Sofiju (14), rastali su se pre tri godine. Sada, tačnije od 15. decembra 2021, zvanično su i razvedeni, prenose strani mediji, a košarkaška zvezda pristala je i da bivšoj plaća alimentaciju.

Naime, pošto su detalji njihovog dogovora postali javni, piše se da će par udruženim snagama i dalje da se stara o deci, tvrdi „Radar online”. Pipen će bivšoj drage volje isplaćivati mesečno pozamašnu sumu novca za dvoje dece koja još nisu punoletna, ali cifra je ostala tajna.

– Larsa i Skoti Pipen su sada razvedeni, mogu potvrditi. Sve je završeno 15. decembra 2021. godine. Razveli su se i brojna pitanja rešili sporazumno – istakao je advokat Dejvid Džej Glas.

– Na prvom mestu im je da ostanu dobri roditelji – dodao je.

Inače, Larsa je nedavno bila u fokusu zbog svog odnosa sa Kim Kardašijan.

Pisalo se kako se više uopšte i ne druže zbog Kanjea Vesta, ali sudeći po najnovijim informacijama, „sve se vratilo na staro pošto je i taj brak poropao”.

– Iskreno, Kim i ja smo sada baš okej. Volim ih sve (članove porodice), nju i želim najlepše. Osećam da isto dobijam i zauzvrat – izjavila je, prenose tamočnji sajtovi.

Inače, u javnosti se prvi put pročulo da je Je razlog njihove „svađe” 2020, kada je Larsa u jednom intervjuu rekla:

– Ako tvoj muž ima nešto protiv što se nas dve družimo i „imamo izgrađeniji odnos od vas dvoje”… Ja zaista ne bih da budem ta osoba.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: