Pokušao je da mi se podvuče pod suknju! Milica Pavlović oštro posle incidenta na nastupu: Niko to ne treba da trpi

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

 

Pevačica Milica Pavlović susrela se sa veoma neprijatnom situacjom na svom nastupu, posle koje je morala da reaguje. Naime, dok je pevala i igrala na bini u crnoj kožnoj haljinici, jedan dečko iz publike ju je snimao, ali pevačici se to nije dopalo.

Ona je uzela telefon iz njegove ruke, a potom ga bacila. Oni koji ne znaju pozadinu priče, osudili su Pavlovićevu, a ona je sada rešila da progovori o incidentu koji se dogodio.

Kako je objasnila, nepoznati momak koji je stajao u prvom redu ju je sve vreme snimao ispod haljine, zbog čega mu je ona oštro uzvratila.

– Upozorila sam ga jednom! Upozorila sam ga drugi put. Treći put sam reagovala! To što sam žensko u haljini i nalazim se na sceni, ne znači da ne zaslužujem osnovno poštovanje. Zgrožena sam i razočarana kako neki muškarci tretiraju zene, kao i da bez blama i uprkos upozorenjima misle da je potpuno normalna pojava da „pokušaju da im se zavuku pod suknju” i da bi mi verovatno trebalo da budemo srećne i da se osećamo poželjno zbog tog gesta. Ne smem da zamislim kroz šta sve devojke prolaze u izlascima i kako ih tretiraju ovakvi „muškarci”. Jer, ovo je jedan vid seksualnog zlostavljanja na koje niko nema baš nikakvo pravo… – napisala je Milica u objavi, pa priznala da bi svaki naredni put uradila isto ukoliko se ponovi ovakva situacija.

– I da, ponovo bih bez razmišljanja uradila isto. Uzela mobilni telefon i bacila ga u nameri da zaštitim sebe i svoje dostojanstvo, i pokažem takvim „muškarcima” da je to što rade sramno, nedopustivo i zaslužuje svaku osudu! Ako to uopšte mogu da razumeju i shvate! Devojke, glavu gore, suprotstavite se ovakvim muškarcima i pokažite gde im je mesto! To što smo nežniji pol ne znači da smo osuđene da trpimo i tolerišemo ovakvo ponašanje!

Posle njene objave, usledile su poruke podrške brojnih njenih pratilaca, a našao se i komentar Miličine koleginice Sanje Vučić, članice grupe „Hurricane”, koja kaže, da je nebrojeno puta prošla kroz isto.

– Nebrojeno puta se desilo, i svaki put sam na mikrofon rekla! Mora da postoji doza poštovanja i vaspitanja! Nedopustivo! – prokomentarisala je Uraganka.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: