POČEO JE MOĆAN ASTRO PERIOD ZA PARE I LJUBAV! Sada se želje OSTVARUJU, a evo u šta je dobro ULAGATI NOVAC

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Mnogi koji su usamljeni čeznuće za ljubavlju, maštaće o njoj, želeće je, ali to mora biti prava iskrena i čista ljubav. Nove veze su moguće, ali neće to biti avanture za jednu noć, već početak ozbiljne romanse koja može doneti nešto čarobno i prelepo. Ovaj aspekt je često vezan za parove kod kojih postoji razlika u godinama, pa je moguće da će vam neko starijili ili mlađi privući pažnju.

Oni koji su u vezi tražiće sigurnost sa postojećim partnerom . Zahtevaćete veću posvećenost u odnosu, ali nežnost i romantika postaju uzajamne. Pred parovima koji su nedavno imali konflikte, sada su srećni dani zadovoljstva. Napokon se bura stišala i sada uživajte u darovima planeta.

Ovaj aspekt nije samo povoljan za ljubav jer donosi i snagu razuma i dobru energiju na profesionalnom planu. Uspećete da rešite nedavne teškoće, a saradnja sa timom i kolegama nikada nije bolja. Svako peuzima odgovornost za svoje postupke, a to je ključno kako bi se rešili svi nesporazumi, piše Sensa

Astrolozi ističu da je za vreme ovog tranzita dobro ulagati, posebno u nekretnine. Ovo je dobar aspekt za pokretanje novog posla ili izradu plana štednje. Sve što danas započnete može vam ići od ruke. Vaši kreativni talenti mogu doneti veliku korist, posebno u zadacima koji zahtevaju organizaciju

Ako želite uspeh na finansijskom planu, onda je važno da se rešite dugova ili napravite plan kako to učiniti. Kako biste maksimalno iskoristili ovu magičnu energiju sekstila Venere i Saturna, važno je da slušate unutrašnji glas i verujete u tok koji vam pokazuje intuicija. Ponekad je ono što osećamo iznutra važnije od spoljašnjosti. Pratite znakove!

Tagovi:

Pročitajte još: