Ovo je dijeta Nine Seničar: Evo kako započinje svaki dan! Zbog jednog nikad nema napade gladi

Nina Seničar u kasnim tridesetim važi za jednu od najatraktivnijig žena na domaćoj javnoj sceni. Godinama unazad uspeva da održi vitku liniju, a otkrila je koja je tajna njenog izgleda.

Voditeljka priznaje da joj posle tridesete teže da održi svoju liniju, ali njena tajna su zdravi redovni obroci.

– Svaki dan počinjem smutijem od povrća, koji ima 13 sastojaka. Volim pravu hranu – ribu, jaja, povrće, voće… Dobro jedem tri puta dnevno i ne preskačem obroke, pa zato nikada nemam napade gladi niti potrebu da nešto grickam. Mada, iskreno, otkad sam prešla tridesetu, primećujem da je mnogo teže ostati u top-formi – priznala je svojevremeno Nina.

Foto: screenshot instagram/ninasenicar

Nina odavno ne živi u rodnom Novom Sadu, te je stakla da joj nedostaje mamina kuhinja, a danas kuvanje prepušta suprugu Džeju Elisu.

– Nedostaju mi mamina supa i Dunav. U rodni Novi Sad dolazim tri, četiri puta godišnje, pa nije previše strašno kada me uhvati nostalgija – rekla je nekadašnja manekenka i dodala:

– On (suprug) bolje kuva, pa neću da se mešam! Celog života se trudim da jedem zdravo. Nisam ljubitelj hleba i testenine, volim meso i ribu, a sladoled mi je slaba tačka – dodala je ona.

Foto: screenshot instagram/ninasenicar

Osim dobre ishrane, Nina svoj izgled održava i treninzima koji su joj postali rutina.

– Svakog dana, bez obzira na to gde se nalazim. Treniram čak i kad sam na odmoru. Jednostavno, to je moj način života, nešto što mi daje elan i energiju – izjavila je Nina za “Hello”.

Nina Seničar se u julu prošle godine u Italiji udala za svog dugogdišnjeg partnera, deset meseci nakon što su dobili ćerku.

Pročitajte još:

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: