Operisan Darko Lazić! Katarina otkrila kako mu je

Pevač je skinuo višak kože.

Pevač Darko Lazić je posle skidanja viška kilograma, rešio da zategne kožu, a upravo danas je imao tu operaciju. Posle hirurške intervencije, Laziću sledi mirovanje, a prve utiske za medije je otkrila njegova supruga Katarina.

Kako je istakla, pevač se oseća dobro, ali će u narednom periodu morati da miruje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

– Darko je operisan, intervencija je prošla dobro. Darko se dobro oseća. Sada sledi mirovanje i oporavak od tri nedelje, koliko i pauzira sa nastupima. Posle pauze nastavlja sa nastupima i snimanjima pesama i spotova za novi album koji izlazi uskoro i sigurna sam da će se njegov trud isplatiti i da će ljudi koji vole da ga slušaju biti oduševljeni novim albumom i svakom pesmom koja će se naći na njemu – rekla je Katarina.

Podsetimo, Laziću je zbog viška kilograma zdravlje bilo ugroženo, te se odlučio za operaciju smanjenja želuca, nakon koje je smršao 109 kilograma, a sada je odlučio da zategne višak kože, kako bi se osećao bolje.

– Izgubio sam mnogo kilograma i zbog toga mi baš visi koža. Moram što pre na operaciju zatezanja, uskoro ću sve to rešiti – rekao je Lazić ranije za medije.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: