Ognjen Amidžić je pre 10 godina intervjuisao ovu svetsku zvezdu (FOTO)

Voditelj je tada doživeo veliki stres, ali sve se završilo više nego uspešno.

Pre tačno deset godina, svetski poznata pevačica i glumica Dženifer Lopez je održala koncert u Beogradu, a jedini koji ju je tada intervjuisao u Srbiji, bio je voditelj Ognjen Amidžić.

Na uspomeni uz Amidžića i Lopezovu nalaze se i saradnici koji su imali priliku da zajedno poziraju uz jednu od najpoznatijih žena iz svetskog šou-biznisa.

Foto: PrintScr instagram

– Više sam imao frku od celog događaja, od svega, to je baš bila jurnjava i ono: “Samo da uradimo“, više sam imao tu tenziju jer je s njom to i bilo kratko, to je bio jedan period između završnog koncerta i odlaska na aerodrom gde ju je već čekao avion da poleti, nije baš da možeš da se opustiš – istakao je voditelj svojevremeno.

Čitava njegova ekipa je tada doživela stres, jer su bili u škripcu sa vremenom, a Ognjen ističe da je Džej Lo čak i jednostavnija i prijatnija nego većina naših zvezda.

– Više je bio stres zbog stizanja. Čak je lakše i prijatnije nego sa nekim domaćim zvezdama, jer žena je toliko opuštena i ostvarena da bukvalno nije ni tražila nikakva pitanja unapred. Vrlo prijatna, vrlo opuštena, zadovoljna… A kad si zadovoljan, sve je okej, kad nisi, sto đavola ćeš naći – rekao je tada Amidžić.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: