Oglasila se voditeljka i oplela po Heleni Topalović i bivšem mužu: Mi se ne podnosimo!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

 

Helena Topalović je od septembra prošle godine u braku sa Draganom Aleksićem. Kada se čulo za njihovu vezu, mnogi su komentarisali da je oženjen, što se ispostavilo kao polutačna informacija.

Naime, Helena je demantovala da je njen izabranik u braku, ali se ubrzo saznalo da je bio oženjen Jelenom Dimitrijević, voditeljkom sa Hepija.

Ona je sada odlučila prvi put da progovori o bivšem mužu i njegovoj supruzi.

– Bolje im je da nikad ne koriste fotografije i snimke mog deteta na društvenim mrežama, jer će odgovarati pred zakonom – rekla je ona, pa dodala:

 – Prihvatila je ona njega i on nju, mene to ne zanima. Ne tolerišem ružno i nedolično ponašanje oca prema detetu. To ne prihvatam ni od jedne ni od druge strane.

Na pitanje da li smatra da je Helenin i Draganov brak iz koristi, Jelena je istakla da to drugi ljudi bolje znaju.

S druge strane, kada se ona udavala za njega, pisalo se da se udaje za milionera iz Dubaija.

–  Ne znam da li Gago zaista ima novca. Čovek nije iz Dubaija, nema milione, koliko ja znam, naš brak nije bio iz koristi – rekla je ona za Kurir, pa otkrila u kakvom su odnosu:

– Odnos, šta to beše? Mislite, seksualni ili ljudski? Mi se ne odnosimo, mi se zapravo ne podnosimo. Prema meni nema nikakve obaveze. Kad smo bili u braku, ispunjavao je, sad može da popunjava tamo gde treba.

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: