Odžaci: Tri medalje na međunarodnom kulinarskom takmičenju u Solunu za Stefana Tereka

hrana
ODŽACI – Na 12. po redu „Internacionalnom kulinarskom takmičenju jugoistočne Evrope“, održanom u Solunu, Stefan Terek iz Odžaka osvojio je tri medalje.

Mladi Odžačanin je na ovom međunarodnom takmičenju kao zadatak imao da napravi jedno vegeterijansko jelo, potom jedno od morskih plodova, a zatim mu je pružena mogućnost i da se oproba u konkurenciji studenata kulinarstva u kategoriji „Student Chef of Year“.

Stefan Terek je bio deo tima Visoke hotelijarske škole iz Beograda, koji je na takmičenju osvojio ukupno 23 medalje, od toga četiri zlatne, deset srebrnih i devet bronzanih. Osim njega, školu su predstavljali i Matea Taubner, Aleksa Gošić, Nikola Pavlović, Aleksa Stanojević, Lazar Josimović, Stefan Ignjatović i Jovan Kravljanac, predvođeni profesorima Milošem Ćirićem i Mladenom Pršićem.

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još:

Претрага
Close this search box.