Novak pred ultimatumom: Vakcinacija za 96 sati ili nema ništa od Australijan opena

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email

Prvi reket sveta nalazi se u veoma teškoj situaciji povodom učešća na prvom grend slemu u 2022. godine

MN Press

Iako je do početka Australijan opena ostalo još tri meseca, Novak Đoković je glavna tema, odnosno da li će najbolji igrače sveta učestvovati na prvom grend slemu u 2022. godini.

Razlog leži u vakcinaciji, jer u slučaju da Nole to ne uradi za nekoliko dana i ne primi prvu dozu, postoji velika mogućnost da mu vlasti države Viktorije ne odbore dolazaka u Melburn.

Računica je veoma jasna, ima još četiri dana kako bi primio prvu dozu, da bi do 26. novembra primio drugu i time ispunio zahtev države Viktorije, a to je istovremeno poslednji rok koji su dale vlasti u Australiji.

Veoma komplikovana situacija za prvog reketa sveta, jer i dalje se ne zna kakvo je njegovo mišljenje po tom pitanju, odnosno da li će žrtvovati Australijan open zbog svojih stavova, koji su javnosti nepoznati.

Naravno, postoji i teorija da se Đoković već vakcinisao i da o tome nije želeo da se priča u javnosti.

Ostaje da se vidi kako će prvi reket sveta rešiti ovu situacija, a čak se spominje i mogućnost da se zbog toga što se čak 50 odsto tenisera nije vakcinisalo turnir održi u nekoj drugoj australijskoj državi, gde nisu tako rigorozne mere.   

Tagovi:

Pročitajte još: