Nole je dva puta pokazao da je džentlmen bez premca: A onda se sreo sa princom Džordžom i o ovom razgovoru i susretu svi pričaju

Kada si šampion, onda si šampion i na terenu i van terena.  Baš takav je Novak Đoković, što je juče pokazao i na Vimbldonu, osvojivši sedmi put trofej na ovom takmičenju.

Prvi džentlmenski gest bio je kada je Novak Đoković nakon pobede trofej posvetio supruzi Jeleni Đoković, u čast njihove godišnjice braka.

“Draga, srećna godišnjica, hvala svima što me podsećate, ovaj pehar joj je poklon od mene”, istakao je Đoković, koji je pozdravljen ovacijama sa tribina.

Podsetimo, Jelena i Novak venčali su se na Svetom Stefanu u Crnoj Gori, gde je održano njihovo građansko i crkveno venčanje. Imaju dvoje dece, sina Stefana i ćerku Taru, koja ga je iznenadila pojavivši se na tribinama dok je držao pobednički govor.

Nole je pokazao i kakav je džentlmen na ceremoniji uručenja pehara, koji mu je tradicionalno predala vojvotkinja od Kembridža. Đoković se poklonio Kejt Midlton izrazivši joj poštovanje, a isto je to učinio i kada je ranijih godina osvajao Vimbldon.

Nakon uručenja pehara Novak se sreo i sa princom Vilijamom i princom Džordžom, koji je sa ushićenjem podigao trofej koji mu je predao Nole. O ovom susretu bruje društvene mreže.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: