Nina Radulović imala operaciju: Sada ima ovakav odnos sa sinom

Nina Radulović je svojevremeno zbog problema sa diskus hernijom morala na operaciju. Ubrzo zatim, pošto je prošao i period oporavka, poslovnim obavezama se vratila gotovo kao da se ništa nije dogodilo.

„Ništa teže od dve flaše otad nisam podigla!”

– Lav mi svakodnevno pomaže, oduvek, a posebno otkad sam se operisala. Od tada nisam podigla ništa teže od dve flaše, jer je uvek tu moj pomoćnik Lav, koji ide u prodavnicu sa zadovoljstvom jer uvek zaradi i neku čokoladu – kroz smeh je ispričala voditeljka za „Stori”, pa istakla kako je operacija jedna je od onih okolnosti koje mamu i sina još više „drže” zajedno, a i na kojima uče.

– Mnogo je brižan i nežan, mada ne voli da to naglašavam u društvu, a ni javno, jer ga je „blam”. U njegovom uzrastu sve deluje detinjasto i blamantno, svi žele da izgledaju starije i ozbiljnije, a kad odrastu, bude obrnuto. Trudim se da mu stavim do znanja da je najvažnije da ima dobar odnos sa porodicom, ispunjen ljubavlju i razgovorom o ljubavi i nežnosti, i da je to lepo, a ne sramota. Jedino tako može uvek da bude srećan i u skladu sa sobom – zaključila je Nina.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: