Nevena Božović o životu na relaciji Srbija – Crna Gora (VIDEO)

Pevačica naglašava da je česta putovanja nimalo ne zamaraju, jer je tako već i navikla da provodi svoje vreme.

Nevena Božović se prethodne večeri pojavila na jednom prestoničkom događaju i nema ko se nije okenuo za njom – u beloj, kratkoj haljini, a raskošnoj bundi preko ramena.

– Budim se uz radio, u kolima je uvek neka stanica… A „Naxi” i ja imamo isto godina! – prokomentarisala je na samom početku, usred proslave 28. rođendana ovog radija, koji je proslavljen sinoć u jednom prestoničkom hotelu.

Kada smo je upitali kako je odreagovala pošto je prvi put čula svoju pesmu na nekoj stanici, otkrila nam je da se isto i dan-danas ponavlja.

– I dalje reagujem isto, a i od toliko pesama, na neku moram da naletim. I uvek, kao da je prvi put. Ocenjujem svoju muziku tako što je čujem na radiju. Kada prezentujem neku novu pesmu znam, kad je tako čujem, da li sam kompletno zadovoljna – istakla je Nevena, koja inače živi na relaciji Srbija – Crna Gora.

Podsetimo, Nevena Božović se 2019. godine udala za pilota Nikolu Ivanovića. Svadba se odvila u Budvi, rodnom gradu Ivanovića, a je par i osnovao porodicu. Nevena tvrdi da je život između Budve i Beograda nimalo ne zamara – odavno je na to navikla, kazala je ovom prilikom i tako joj savršeno odgovara.

Upitana, međutim, da li je možda probala da provoza avion, kao supruga pilota, samo je razvukla osmeh.

– Nije to tako lako… – rekla je kratko Božovićeva, a kako je još tekao razgovor s pevačicom, pogledajte u snimku koji sledi.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: