Nedeljni horoskop: Sunce, Mesec i Merkur u znaku Ovna označavaju nove početke

Astrolog Jelena M.  i ove nedelje za vas, na portalu Vojvodina uživo, piše nedeljni horoskop.

Nedeljnu astrološku prognozu za period od 20. – 26. marta možete da čitate i za vaš znak i za vaš podznak.

U nedelji pred nama tačno u ponedeljak u večernjim časovima otvaramo sezonu rođendana osoba rođenih u znaku Ovna! Sunce u večernjim časovima prelazi u ovaj vatreni znak i najavljuje dolazak proleća i ubrzanja, samopotvrđivanja kroz posao, ambiciju ali i period lične regeneracije u odnosu na prethodni dosta iscrpljujući period. Mesec prelazi takođe u znak Ovna u utorak i imamo pojavu mladog Meseca koji otvara seriju mogućnosti za nove početke!

Dočekujemo Merkura u znaku Ovna koji će mnoge istine izneti na „površinu“. Vrlo žustra komunikacija, daleko od diplomatije, pa ćemo morati da budemo spremni kroz poslovne kontakte da čujemo otvoreno šta misle o nama, ali ni mi nećemo ostajati dužni. A na polju odnosa i veza tačno ćete znati koliko kome (ne)značite. Otvoreno sve bez uvijanja najavljuje ovaj Merkur! Pluton posle mnooogo godina menja znak i prelazi u Vodoliju na kratko (do 11. juna 2023. , da bi se ponovo vratio u Vodoliju sledeće godine i tu ostao trajnije). Period promena ne samo na ličnom nivou nego na nivou čovečanstva kreće od 23. marta, ali tek toliko da zagolica maštu i toliko polako da imamo vremena da se kroz period do juna shvatimo na čemu treba da poradimo i šta da očekujemo u godinama pred nama počev intezivno od proleća 2024. godine.

Znak i podznak Ovan

Mlad Mesec u znaku Ovna u predstojećoj nedelji najavljuje novi početak na pre svega ličnom planu. Bilo koju oblast života da odaberete i poželite da unapredite verujem da ćete dobiti od kosmosa zeleno svetlo, kreni! Materijalizacija sopstvenih snova na vaš neki poseban način. Posebno se izdvaja polje profesije i karijere gde postižete značajan uspeg i mogućnost da unapredite svoj položaj samim tim i životne uslove.

Znak i podznak Bik

Naredna nedelja je obeležena pojavom mladog Meseca koji vama pada u prirodno dvanaesto polje natalne karte. Moguće da radite na nekom ugovoru, poslu, daleko od očiju javnosti, moguće da se tiče saradnje sa strancima. Ukoliko se vaš rad zasniva na nekoj vrsti učenja, to je takođe podržano. Važno je da vaše planove držite za sada podalje od očiju javnosti. Pluton će takođe podržati vaše aktivnosti i dati vam neophodnu energiju najverovatnije kroz partnerski segment – poslovnog ili emotivnog partnera. Intuicija vas dodatno dobro služi, tako da nemate o čemu preterano da brinete.

Znak i podznak Blizanci

Fenomenalan mlad Mesec u prirodnom polju prijatelja, zabave i planova, najaviće mogućnost nekih lepih dogažaja baš na tom planu, te trenutke radosti i sreće, mogućnost novih kumstava ili veselja koja se pamte. Možda ćete proširiti svoj krug prijatelja, što pomaže realizaciji nekih vaših poslovno – finansijskih zamisli.

Znak i podznak Rak

Naredna nedelja može najaviti potpuno novi fokus kada je u pitanju vaš profesionalni život. Kao da ste odjednom najvažnija karika u okviru svoje branše, svog posla, svi vas traže, ponude možete imati sa raznih strana, važno je da znate šta tačno želite. Pluton donosi dobre prilike kroz profesiju, posebno se to tiče dobre zarade, dobrog finansijskog momenta, pa mislim da će to biti glavni kriterijum kojim se sada vodite. Kreativni nego inače, dobrih ideja koje možete da unovčite.

Znak i podznak Lav

Mlad Mesec tokom naredne nedelje obeležiće vaše prirodno deveto polje, što bi otvorilo mogućnosti ka dalekim putovanjima u inostranstvima, planovima u vezi sa tim. Verovatno prekookeanska saradnja, najpre poslovna, može biti aktuelna, rešavanje bilo kakvih pravnih stvari, dokumenata, viza, pojavljivanje u medijima ukoliko vaš osnovni posao to zahteva, eventualno otpočinjanje rada na sticanju neke više diplome u odnosu na dosadašnje obrazovanje – sve je to podržano u periodu od sledeće nedelje pa naredne dve nedelje.

Znak i podznak Devica

Ulazite u nedelju koja će najaviti srećnije vreme kada su vaše finansije u pitanju. Radi se o novcu koji očekujete od drugih ljudi, da li je to neki dužnik ili poslovni saradnik ili partner koji donosi dobre vesti o novcu ili priliku za zaradu – videćete i sami. Vaš emotivni partner ili supružnik svakako vam daje dobar savet ili dobijate informaciju da se prihodi njegovi (njeni) povećavaju pa će budžet kuće biti bogatiji svakako za sve što želite zajednički da uradite dalje.

Znak i podznak Vaga

Mlad Mesec u utorak najavljuje porpuno novi period kada su u pitanju bračni momenti, poslovna partnerstva ili bilo kakvi oblici saradnje. Najpre ovaj period može doneti momente veridbe, ozbiljna povezivanja i ozbiljne planove sa bračnim partnerom ukoliko ste već u braku. U poslu može se dešavati pronalaženje dobrog savetnika, pravnika, poslovnog partnera sa kojim bi udrživanje donelo prosperitet i napredak poslovni.

Znak i podznak Škorpija

Škorpije posebno ulaze u novu životnu etapu, počev od 23. marta kada će njihov vladar promeniti znak. Mlad Mesec 21. marta dobija snažan uticaj Plutona, da završe sa svim starim i otpočnu potpuno novu fazu u svakodnevnom životu gde će se se promeniti posao, neke navike, način života uslovljen novim zdravstvenih navikama koje će usloviti druge promene. Menjate okruženje, posvećeni ćete biti više porodici, privatnom životu, ideji da menjate možda i grad, mesto stanovanja ili samo stambeni prostor. Ideje se rađaju.

Znak i podznak Strelac

Ljubav kuca na vrata, nova priča, nešto sveže, neočekivano, a ukoliko ste već u nekoj čarobnoj priči, moguće je da na vrata kuca potomstvo. Ono na čemu možete takođe sada da radite i istovremeno unapredite jeste neki oblik hobija, nešto što volite, a da preko te linije ostvarite značajne prihode, na vaše iznenađenje i sreću!

Znak i podznak Jarac

Mlad Mesec u toku naredne nedelje može otvoriti dosta prilika kada je u pitanju sektor doma, kuće, porodice. To znači da neke stvari konačno u vezi sa tim segmentom rešavate. Možete imati podršku porodice da kupite nekretninu ukoliko vam je to cilj, a ukoliko porodici treba vaša podrška sasvim je izvesno da dobijaju vašu pažnju. Neke tajne ili lične planove podelićete sa ukućanima sada kada je sve sazrelo i spremno za novi početak. Moguće da se selite u novi stambeni prostor.

Znak i podznak Vodolija

Vodolije u ovu nedelju ulaze sa planovima za putovanje, kretanje, jer dobijaju neke novosti na tom polju. Intezivnija komunikacija sa polje prijatelja, bliskih ljudi, donosi dobre vesti ili predloge kada je posao u pitanju i sasvim su izvesni dobri partnerski poslovi. Novi ugovori koji donose dobre prihode i totalnu regeneraciju posebno od 23. marta.

Znak i podznak Ribe

Mlad Mesec u Ovnu donosi prilike za neke nove prihode, zarade novca. Ovo su vaše lične prilike i mogućnosti koje trebate da iskoristite. Svaki trud uložen u ovom sada periodu kada je u pitanju zarada novca, isplatiće se. Pomoć ili podrška iz sektora prijatelja stiže, neko će vas podržati ili na nečiji nagovor krećete u sve to novo poslovno.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: