Najlepša srpska odbojkašica u vezi sa košarkašem: Donela je veliku medalju, a uspeh slavi u zagrljaju s njim!

Poznati košarkaš i reprezentativka Srbije još jednom potvrdili da su u vezi.
Foto: PrintScr instagram/lazaaa7

Srpska reprezentativka u odbojci, Katarina Lazović, i bivši košarkaš Crvene zvezde i Partizana, Nemanja Dangubić, još jednom su pokazali javnosti da su u vezi, objavljenom fotografijom na društvenim mrežama.

Ove julske dane oni provode zajedno, nakon što se Katarina vratila sa Finalnog turnira Lige nacija u Ankari, gde je naša reprezentacija ostvarila ogroman uspeh i osvojila bronzanu medalju, pobedivši u četvrtfinalu i olimpijskog šampiona, moćnu selekciju SAD.

Sa druge strane, Dangubić je trenutno bez kluba, nakon što se rastao sa Partizanom posle dve godine saradnje. Njih dvoje su prvi put pokazali javno svoju vezu u maju, a u julu su i ovom fotografijom potvrdili da uživaju jedno kraj drugog.

Katarina je rođena u Beogradu, u septembru 1999. i reprezentativka Srbije je od mladih selekcija, dok je u sastav “A” tima uvrštena 2019. i te godine postala šampionka Evrope u dresu nacionalnog tima. Igrala je za Vizuru, Lođ u Poljskoj i za Moncu, u kojoj je od 2021. Nemanja je rođen 1993. u Pančevu, ponikao je u tamošnjem klubu Kris Kros i u Hemofarmu, a potom je igrao za Megu, Crvenu zvezdu, Bajern, Estudijantes i Partizan, kao i za reprezentaciju Srbije u svim selekcijama.

 

 

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: