Mirković pomirio JK sa Lukasom i Anom Nikolić

Juče su se zapratili na Instagramu, a danas je otkriveno kakvi su im planovi.

Višemesečne svađe Jelene Kalreuše sa Acom Lukasom i Anom Nikolić drmale su žestoko muzičku scenu, a posle preteških reči sve tri strane, rekao bi čovek da od stabilizacije odnosa u budućnosti nema ništa.

Kad ono – međutim. Saša Mirković kao da je postao čarobnjak, te je nekadašnje suparnike pretvorio u najbliže poslovne partnere i najavio njihovu međusobnu saradnju!

Još juče je odjeknulo da se JK zapratila sa Lukasom i Anom, ali dalje od toga niko nije znao šta se dešava. Ipak, Mirković je na svom profilu indirektno najavio da će najtemperamentniji ljudi na estradi usko sarađivati, pa čak i snimiti kvartet. Četvrti član svakako je Miroslav Ilić, kome je pored Ane i Lukasa, Mirković, takođe, menadžer i producent.

Kako bismo saznali nešto više, pozvali smo Sašu, koji je potvrdio da je palo veliko pomirenje.

– Biće neke saradnje, bolje da se udružimo nego da se svađamo – kaže on, dok na pitanje da li to znači da će svi četvoro snimiti pesmu, odgovara:

– Sve je moguće, ali očekujte i nemoguće – rekao je kroz osmeh, potvrđujući da je palo međusobno pomirenje.

Znači li sve gore navedeno da će Karleuša svoj dugonajavljivani album “Alfa” izdati u Hype produkciji, Mirković je ostao nedorečen, pa se samo nasmejao.

Foto: PrintScr instagram/sasa_mirkovic_official

Kako bismo saznali više detalja i od pevača, najpre smo pozvali Jeleninog pi-ara, ali do objavljivanja teksta nismo dobili odgovor na pitanje o njenom pomirenju i saradnji sa kolegama, dok Lukas nije želeo ništa da komentariše, a Nikolićeva nije odgovarala na naše pozive.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: