Milica Pavlović o vezi sa sinom predsednika: Želim da stanem na put nagađanjima (FOTO)

Pevačica je bez dlake na jeziku objasnila šta je u stvari „podiglo svu prašinu”.

Milica Pavlović oglasila se putem društvene mreže Instagram sa namerom da zaustavi gradske priče koje su potekle s Tvitera, a tiču se njenih zajedničkih fotografija sa sinom predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danilom. Javnost je danima spekulisala o njihovom odnosu i to na takav način da je Pavlovićeva na kraju rešila da se oglasi i postavi stvari na svoje mesto.

Milica je objasnila kako Danila već izvesno vreme poznaje, ali da njih dvoje nisu u emotivnoj vezi, kao što su pojedinci pomislili. Prema njenim rečima, kada su se našli u isto vreme i na istom mestu, u Amsterdamu gde je ona inače otputovala zbog poslovnih obaveza, pozvala ga je da joj se, kao i njenim prijateljima, pridruži na kafi.

Foto: PrintScr instagram/senoritamilica

– Ovom prilikom želim da demantujem i stanem na put svim nagađanjima koja trenutno kruže. Na društvenim mrežama se pojavio snimak iz Amsterdama na kom sam prošetala sa svojim dugogodišnjim prijateljem – počela je ona, pa dodala:

– Zadesili smo se u isto vreme u istoimenom gradu i ja sam ga pozvala na kafu sa mnom i mojim prijateljima.

Zatim, Pavlovićeva je naglasila kako je njihov odnos isključivo prijateljski, uprkos raznim šuškanjima. Uzimajući u obzir koliko se o ovome brujalo, nije nikoga po imenu pominjala, sigurna da će njeni fanovi tačno znati o kome je reč.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: