Milena Ćeranić trpela prozivke na račun fizičkog izgleda

Pevačica ističe da nikada ne bi ugradila silikonske implante.

Pevačica Milena Ćeranić nedavno se novom pesmom vratila na javnu scenu, a njeni priznanje o romansi sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem diglo je veliku prašinu na estradi.

Milena je sada progovorila i o svom fizičkom izgledu, pa priznala da su je mnogi savetovali da operiše nos, međutim, ona nikad nije robovala trendovima, te je vešto izbegavala estetske korekcije.

– Ništa na sebi nisam radila, iako su me prozivali da treba da operišem nos, jer je kriv. Htela sam da stavim silikone u grudi dok sam bila džez balerina, to je bilo pre mnogo godina. Bila sam očajna što moje drugarice imaju grudi, a ja ne… Međutim, postala sam zadovoljna sobom i nikad ne bih stavila silikone! Sve moje koleginice znaju da sam protiv toga. Ja sam i ovako ozbiljno dobra ribetina i silikoni mi nisu potrebni – kaže Milena.

Pevačica je potom priznala da li je zadovoljna svojim fizičkim izgledom i da li bi nešto korigovala na telu.

– Ništa na sebi nisam radila! Zadovoljna sam sobom i nikad ne bih stavila silikone – rekla je ona.-

Poznato je da brojne pevačice nastupaju u trikoima i scenskim kostimima, sa minimalno garderobe… Milena pak nije jedna od njih, a voli da istakne da karijeru nikad nije gradila na fizičkom izgledu.

– Nisam gradila karijeru na atributima, volim da nosim odela i farmerke, a kada obučem kratku haljinu, pazim da mi se nešto ne vidi… Ne volim golotinju, nikad se nisam tako slikala i takve fotke slala muškarcima. Stidljiva sam, intimne stvari treba da se dešavaju u četiri oka. Nudili su mi svojevremeno i da se fotografišem gola za novine, naravno da sam odbila – rekla je Milena.

Pročitajte još:

 

Preuzmite našu Android aplikaciju sa Google Play Store.

Tagovi:

Pročitajte još: